home » Goedkope verhuisdozen Amsterdam

Goedkope verhuisdozen Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u tijdelijk spullen opslaan, omdat u bijvoorbeeld uw appartement een tijdje gaat verhuren? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar goedkope verhuisdozen in Amsterdam.

Bij onze vestigingen in Amsterdam en Aalsmeer kunt u verhuisdozen kopen of huren. U bestelt de verhuisdozen in Amsterdam eenvoudig online en laat deze bij u thuis bezorgen. 

Het is verstandig om er voor te zorgen dat u de verhuisdozen ruim voor de verhuizing of eventuele opslag in huis heeft, zodat u in alle rust kunt beginnen.

Bestel verhuisdozen Amsterdam

Eenvoudig verhuisdozen online bestellen in Amsterdam en omstreken

U bestelt bij ons eenvoudig verhuisdozen online in Amsterdam. Ga naar onze online verhuisdozen bestellen shop en bestel uw verhuisdozen in 3 simpele stappen:

  1. Kies het gewenste aantal te huren of te kopen verhuisdozen.
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Wij leveren de verhuisdozen gratis bij u af.

U kunt bij ons eenvoudig en snel verhuisdozen bestellen in Amsterdam, Aalsmeer, Duivendrecht en Amstelveen. Wij bezorgen de verhuisdozen in Amsterdam, Aalsmeer, Duivendrecht en Amstelveen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00.

Om de verhuisdozen retour te sturen, vragen wij u contact met ons op nemen. Als u zelf de dozen op wilt komen halen of retour wilt brengen bij één van onze vestigingen, dan is dit ook geen probleem. Laat dit dan uiteraard wel tijdig aan ons weten.

Bestel verhuisdozen

Verhuisdozen Amsterdam binnen 24 uur geleverd

Huur verhuisdozen Amsterdam

Gaat u verhuizen binnen Amsterdam en vindt u het zonde om verhuisdozen te kopen, omdat u deze toch maar één keer gebruikt? Dan kunt u ook in Amsterdam verhuisdozen huren bij Boxie24.

Wij bezorgen dan gratis het gewenste aantal verhuisdozen. Bent u niet vaak thuis of wilt u de verhuisdozen liever zelf ophalen? Dan kunt u er ook voor kiezen de verhuisdozen in Amsterdam in één van onze vestigingen op te halen en/of terug te brengen. 

Wij bezorgen de verhuisdozen in Amsterdam en omstreken op ma t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00.

Wij leveren de verhuisdozen ook in delen van Amstelveen, Duivendrecht en Aalsmeer.

Bestel verhuisdozen Amsterdam

Verhuisdozen afmetingen

Nadat u bent verhuisd geeft u ons een seintje, zodat wij de verhuisdozen weer op kunnen halen.

Mocht u er na uw verhuizing achter komen dat u wat spullen of gevulde dozen op wilt slaan, dan kunnen wij dit ook voor u regelen. 

Wij kunnen de lege en gevulde verhuisdozen die u wilt opslaan, alsmede andere spullen voor u meenemen en in uw opslagbox in Amsterdam zetten. Zo slaat u dus twee vliegen in één klap. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen aan het huren van verhuisdozen.

Bestel verhuisdozen Amsterdam

Meer informatie over opslagruimte huren bij BOXIE24?

Wil je snel weten of wij actief zijn in jouw regio? En hoe snel we jouw spullen kunnen ophalen? Bekijk onze opslaglocaties of bel ons (voor het snelste antwoord).

Offerte aanvragen Bel ons direct!

Altijd en overal de laagste prijs- garantie!
020-323-3141
Heb je een vraag? Bel ons
Nederland | Duitsland | Verenigde Staten | Australië

1.000+ klanten waarderen ons met 4,9 sterren stars

sepa visa mastercard maestro sofort-ueberweisung american-express ideal
Privacy statement | Algemene voorwaarden | Imprint | Cookievoorkeuren

© 2023 BOXIE24. Alle rechten voorbehouden.